3 Mayıs 2024 Cuma
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz

28 Temmuz 2018

AK Parti Yerel Seçim Çalışmalarına başladı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Mart 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili temayül yoklamalarına Eylül ayında başlayacaklarını bildirdi. Erol Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “şehrine, kuruma ve partiye yük olan belediye başkanlarıyla biz devam etmeyeceğiz” sözünü de hatırlattı.

2019 Mart ayında yapılması gereken Yerel Seçimleri 2018 Kasım ayının ilk haftasında alınacağı yönünde beklentiler ise Kamuoyunu meşgul ederken gözler 18 Ağustos’ta yapılacak Ak Parti Büyük Kongresinde.

Akçaabat’ta ise sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Halk arasında aday gösterilmesi için geçen bazı isimler; Orman Ve Su İşleri Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Uzun, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Çalışma Sosyal Hizmetler Ve Aile Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baş, Tareks A.Ş. Genel Müdürü Burhanettin Topsakal ve şimdiki Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in de tekrardan aday olacağı konuşuluyor. Gündeme gelen bazı isimlerle ilgili birçok tartışma yaratılırken Türkmen bu tartışmaların dışında kalmayı tercih ediyor. Seçim öncesi Memnuniyet Ölçümü Yapılacak. İkinci Aşamadaysa, “Kimi Belediye Başkanı Görmek İstersiniz?” Sorusu Yöneltilecek.

 

                       

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

Akçaabat Postası SON DAKİKA: