21 Nisan 2024 Pazar
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz

2019 AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

29 Ocak 2019
2019 AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Tüm Siyasi partiler, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de sandıktan başarıyla çıkmak istiyor. Bu bağlamda Ak Parti, İyi Parti, Saadet Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi kendi adayını belirledi.

 

    

Ak Parti Adayı Osman Nuri Ekim

Cumhur ittifakının Ak Partinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Akçaabat Belediye Başkanlığına Osman Nuri Ekim aday gösterildi. Ekim ”Akçaabat’ta birçok proje kazandırmayı hedefliyoruz. Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”. Çevre Mühendisi olan Osman Nuri Ekim 25 Nisan 1980 Akçaabat’ta doğdu. Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden 31 Mart 2019 seçimleri için 16 Kasım 2018’de istifa ederek Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu.

 

 

İYİ Parti Adayı Osman Akbulut

İYİ Parti ve CHP’nin Akçaabat Millet ittifakında ,31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Akçaabat Belediye Başkanlığına Osman Akbulut oldu. İş hayatına yaklaşık 25 yıl önce Trabzon’un Akçaabat ilçesinde başlayan Akbulut, 15 yıldır resmi kurumlarda müteahhitlik yapmaktadır. Akbulut ”Akçaabatımıza daha İYİ koşullarda hizmet sağlamak için varız. Şehrimizde kurulan sosyal merkezlerin iyileştirilerek sadece tabela olmaktan çıkıp aktif bir şekilde kullanılmasını sağlamak ana hedeflerimizden bir tanesidir.”

 

 

Saadet Partisi Adayı Osman Tuğrul Gazi Bayram

Saadet Partisi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Akçaabat Belediye Başkan Adayı’nın Osman Tuğrul Gazi Bayram olduğunu açıkladı. Üniversite sonrası Mimarlık ofisi kurarak inşaata yönelik çalışmalara başlayan 1975 Akçaabat doğumlu olan Osman Tuğrul Gazi Bayram Akçaabat İçin Çare Var”

 

Bağımsız Türkiye Partisi Adayı Ferhat Yanık

Bağımsız Türkiye Partisi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Akçaabat Belediye Başkan Adayını Ferhat Yanık olarak belirledi. 1979 Akçaabat doğumlu olan Eğitimci Ferhat Yanık ‘‘Akçaabat şaha kalkacak ve Türkiye’nin en yaşanılabilir yeri olacak.”

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

Akçaabat Postası SON DAKİKA: